top of page
Featured Posts

CokeTV - Koncert teaser


Jeg havde fornøjelsen af at producere en intimkoncert med kunstnerne Brandon Beal og Vild $mith i forbindelse med et Coca-Cola-koncept i samarbejde med Copenhagen Music. Dette er en teaser af højdepunkter fra koncerten.

Produktionen er et godt eksempel på at man kan komme ret langt med få midler.

Koncerten er optaget på mindre størrelse kameraer end man normalt vil tage i brug på flerkamera-produktioner. Det sparrer først og fremmest på udstyrsbudgettet og, som i dette tilfælde, til rent webbrug, leverer disse kameraer mere end i orden billedekvalitet til brug Youtube og Facebook. Og så fylder udstyret selvsagt ikke meget, hvilket i dette tilfælde var en fordel på et mindre venue.

Udfordringen ved de mindre- og lette kameraer, er ofte at man ikke har den samme tyngde som ved klassiske tungere skulderbårene ENG-kameraer. Det kræver dog sin fotograf at komme hjem med flot og steady materiale på de mindre udstyr på denne type produktioner. Men med det rette team af erfaringsrige fotografer på udstyr og genre er det ingen sag.

Og det var lige præcis sådan et team jeg hentede ind på denne opgave. Der er i øvrigt også gjort brug af en kran for mere dynamiske scenetotaler på koncerten.

#video #urban #kran #brandonbeal #vildsmith #coketv #cocacola #a7s #sony #photo #koncert #film #filmproduktion

Featured Posts

Latest Posts

Sign Up For Updates

#Tags

Search By Tags
Ingen tags endnu.
bottom of page